Четвер, 25.04.2024, 15:26 | Вітаю Вас Гість

ДЮСШ #1 міста Рівне

Головна » 2018 » Березень » 1 » Вихованці ДЮСШ №1 взяли участь у Кубку України з лижного слоупстайлу + ФОТО
15:17
Вихованці ДЮСШ №1 взяли участь у Кубку України з лижного слоупстайлу + ФОТО

З 6 по 8 лютого 2018 року у м. Києві на ГЛСК " Протасів Яр " відбувся І та ІІ етап розіграшу Кубку України та Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат з лижного слоупстайлу.

Вихованці ДЮСШ №1 показали наступні результати: Степанюк Данило посів 5 місце ( КМС ), Матвійчук Марк - 1 місце ( ІІ дор. р-д ).

 

Як відзначили у Федерації лижного спорту України, ІІ і останній етап розіграшу Кубка України та Всеукраїнські змагання серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат з фрістайлу – слоупстайл завершилися успішно. Місце проведення – Київ, сноупарк Вулкан, г/к Протасів Яр. Юні учасники з Києва, Рівного, Івано-Франківська, Чернівців та Мукачева цілий рік готувалися до підсумкових змагань, шліфуючи свою майстерність та освоюючи нові спортивні елементи.

«Конкуренція була дуже хороша. Ми конкурували із своїм напарником по команді, рівень лижної підготовки у нас майже однаковий, до останнього не були впевнені хто з нас переможе. Тому це було цікаво, до кінця зберігалася інтрига. Орест переміг на І етапі змагань, а я одержав перемогу в ІІ» – ділиться своїми враженнями після змагань переможець, вихованець ОШВСМ Колос ДЮСШ Буковель в місті Рівне, кандидат у майстри спорту Хоменко Іван.

Переможниця серед дівчат 2002 р. н. та старші Коцар Катерина так коментує свою участь у змаганнях: «Слоупстайл це вже для мене не вид спорту, а моє життя. Він в’ївся в мене повністю, тече в крові. Я готуюся до змагального сезону цілий рік, тому слоупстайл став стилем мого життя».  Дівчина займається сноубордингом вже 10 років та має звання чемпіонки України.

Вже незабаром спортсмени матимуть змогу показати свої найкращі результати на Чемпіонаті України, що буде проходити в Буковелі, а також на змаганнях міжнародного рівня в Чехії, Болгарії та Італії.

Тож підсумовуючи результати Кубка України, дякуємо усій великій тренерській родині за той спортивний досвід та вміння, які вони передають своїх вихованцях, учасникам змагань за сумлінну підготовку та бажання розвиватися надалі та спонсорам Coreshop Protest, Keeper і Fischer Україна.

 

Переглядів: 438 | Додав: Азир | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 43
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0