Неділя, 05.05.2024, 17:29 | Вітаю Вас Гість

ДЮСШ #1 міста Рівне

Головна » 2016 » Лютий » 16 » У ДЮСШ №1 відзначили свято Олімпійського прапора + ВІДЕО
09:19
У ДЮСШ №1 відзначили свято Олімпійського прапора + ВІДЕО

З нагоди відкриття II зимових Юнацьких Олімпійських ігор, які приймає норвезький Ліллехаммер, в ДЮСШ №1 міста Рівне відбулось Свято Олімпійського прапора. Воно традиційно проводиться в Україні на честь Олімпійських ігор, Юнацьких Олімпійських ігор та Європейських ігор.

ДЮCШ №1 була вибрана не випадково, адже тут упродовж багатьох років готується резерв збірної команди України з фрістайлу (акробатика). Вихованцями школи в різні роки були учасники зимових Олімпійських ігор Тетяна Козаченко, Олена Юнчик, Юрій Стецько, Ольга Полюк, Анастасія Новосад. І, навіть Антон Кушнір та Алла Цупер, які на останніх зимових Олімпійських іграх принесли дві золоті нагороди у фрістайлі збірній команді Білорусі, також є вихованцями цієї рівненської ДЮСШ.

Право підняти Державний прапор України мав випускник ДЮСШ №1, кандидат у майстри спорту України з фрістайлу, кадидат у збірну команду України з фрістайлу - Хоменко Іван. Право підняти прапор Національного олімпійського комітету України мав вихованець ДЮСШ №1 відділення фрістайлу, першорозрядник, член резервного складу збірної команди України з фрістайлу - Коваленко Орест.

Знаючи, що в програмі змагань з фрістайлу зимових Юнацьких Олімпійських ігор немає дисципліни «акробатика» тренери спортшколи впроваджують нову для них та учнів дисципліну «слоупстайл» і впевнено заявляють, що через чотири роки поборються за путівки на IIІ зимові Юнацькі Олімпійські ігри уже в «слоупстайлі».

В урочистостях з нагоди відкриття II зимових Юнацьких Олімпійських ігор взяли участь Петренчук Микола Васильович – голова Відділення НОК України в Рівненській області, Заяць Юрій Теодорович - начальник відділу спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому, Досова Галина Петрівна – Заслужений тренер України з фрістайлу, а також, учні ДЮСШ їх батьки та тренери.

На згадку про свято Микола Петренчук вручив колективу школи олімпійський календар та спортивну літературу, а всі учасники свята отримали сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області.

ОГО

Переглядів: 567 | Додав: Азир | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 43
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0